Hemsidan byter webmaster

Sedan kårstämman är Lukas Svensborn ny webmaster för kårens hemsida. Det innebär att en del kommer att förändras och mycket att förbättras. Men det tar ett tag innan allt fungerar som det är tänkt, och under tiden kan det hända Läs mer »

Vårterminen har startat!

Den här terminen erbjuder Ljunits scoutkår familjescouting och scouting för Spårare, Upptäckare och Äventyrare. Datum finns i kalendariet till höger. Varmt välkommen!

Familjescouting

VÄLKOMNA PÅ FAMILJESCOUTING med Ljunits Scoutkår   Familjescouting är ett sätt att möta nya kompisar och uppleva äventyr. Genom Familjescouting får barn under sju år tillsammans med en eller flera vuxna på ett roligt och lekfullt sätt möta scouting. Barn Läs mer »

Familjescouting

Ljunits scoutkår kommer erbjuda familjescouting vid 3 tillfällen under hösten. Alla barn är välkomna i sällskap med någon vuxen. Låter det roligt? Kontakta Sara Dahl för mer information.

Terminstart 10 september

Hej alla scouter och föräldrar! Spårare och Upptäckare startar terminen söndagen den 10 september kl 10-13 i Skönadal. Tänk på att vägen är avstängd från Svartehållet! Föräldrar och andra vuxna är väldigt välkomna att vara med! Kåren bjuder på korv!

Ledardag den 25 mars, anmälan krävs

Hej alla ledare för Ljunits Scoutkår! Den 25/3 har vi från Ljunits scoutkårs styrelse den stora glädjen att bjuda in alla ledare och styrelserepresentanter på en heldag i scoutingens tecken i Byahuset i Snårestad! Från 10-17 kommer vi att få Läs mer »

Boka in den 25 mars 2017!

Styrelsen och distriktet ordnar en heldag för kårens alla ledare och funktionärer som du inte får missa! Vi hoppas verkligen ALLA kan vara med!!! Mer information kommer senare.

Ny termin

Äntligen höst och scouting! Spårarna och Upptäckarna startar den 10 september. Ta gärna med nya kompisar till gänget! Nytt för i år är att kåren kommer anordna Familjescouting vid tre tillfällen under hösten. Kontakta Sara Dahl om du är intresserad! Ledarna

Lägeranmälan senast 1maj!

Du kommer väl ihåg att anmäla dig till kårens sommarläger? Anmäl här på hemsidan SENAST 1 MAJ. Härliga äventyr väntar!

X-tra hajk för Upptäckare o Äventyrare!

Wild scouts juni 2016 På Sjörröd, bara 30 platser så skynda,