Sommarläger 2018

Portal

Regionsläger 2018

Årets sommarläger blir något alldeles, alldeles speciellt! Det blir ett jättestort läger för alla scouter i hela regionen. Man planerar för över 5000 deltagare!!!

Lägret är på lägergården Sjöröd, vid Gyllenbosjön.

Spårare: 4 dagar

Upptäckare och Äventyrare: 29 juli – 4 augusti.

Vi förväntar oss att alla som hämtar sina barn även hjälper till att riva lägret. Räkna med att det tar ett par roliga timmar.

Vi behöver också all hjälp vi kan få att lasta av utrustning i Snårestad efter lägret. TACK!

Håll dig uppdaterad genom att kolla in distriktets lägersida  http://arrangemangiskane.scout.se/lager/regionlager-2018/ då och då!

Läs gärna distriktets Lägerbrev nr 1.

Anmälan

Alla (scouter, ledare, föräldrar och andra besökare) måste anmäla sig. Mer information om anmälan kommer senare.

Sista anmälningsdagen är 16 april.

Vänligen respektera detta datum så ledarna får möjlighet att planera ett så bra läger för scouterna som möjligt!

Föräldrar

Om någon förälder eller annan vill vara med på lägret en eller flera dagar så är ni välkomna! Prata med oss så snart som möjligt. Ni anmäler er på samma sätt som scouterna ska göra.

Avgift

Det kostar 1500 kr för hela veckan och 900 kr för spårarna som bara deltar 4 dagar.

Bra att veta

Alla som ska vara med på lägret och alla föräldrar ska läsa regler som finns under flikarna ”Säker och Trygg” och ”Lägerregler” i spalten till vänster.

Mobiltelefoner och annan digital utrustning bör lämnas hemma då vi inte kan ta ansvar för dem under lägret. Telefoner kan försvinna eller bli förstörda. Ni kan alltid få tag i er scout via oss ledare.

Lägret kommer att vara på scoutgården Sjöröd, vid Gyllebosjön. Det kommer att vara många olika scoutkårer där samtidigt som vi men vi har vår egen lägerplats, lagar vår egen mat och har vårt eget program.

Vi kommer sova i tält eller vindskydd. Det finns alltid någon vuxen i närheten av scouterna.

Vi hjälps åt med alla sysslor. Det kan vara att hugga ved, hämta mat i förrådet, diska och bygga. Maten lagar vi gemensamt över eld.

Mer information läggs ut allteftersom, håll ögonen öppna!