Sommarläger 2016

Dags att planera för sommarens häftigaste upplevelse!

Vi kommer att hålla till på lägergården Sjöröd precis som förra året.

Spårare: 30 juli – 1 augusti (lördag till måndag).

Upptäckare och Äventyrare 29 juli – 3 augusti (fredag till onsdag).

Anmälan ska göras SENAST 30 april.

Bra att veta

Alla som ska vara med på lägret och alla föräldrar ska läsa regler som finns under flikarna ”Säker och Trygg” och ”Lägerregler” i spalten till vänster.
För dig som är nyfiken på vad man gör på ett läger avslöjar vi lite under fliken ”En dag på lägret”.
Det finns också en packlista som är bra om alla scouter har koll på. ALL utrustning SKALL vara NAMNAD!!!!

Det kommer att finnas en kiosk som är öppen varje dag och vi ledare har bestämt en maxsumma på 30 kr/dag för varje scout. Godiset är inte dyrt så scouterna kommer att kunna köpa ordentligt.

Mobiltelefoner och annan digital utrustning ska lämnas hemma då vi inte kan ta ansvar för dem under lägret. Telefoner kan försvinna eller bli förstörda. Ni kan alltid få tag i er scout via oss ledare.

Vill ni åka gemensamt upp till Sjöröd så hör av er så fixar vi en
samlingsplats där någon av ledarna kommer att visa vägen. Lägret kommer att vara på scoutgården Sjöröd, vid Gyllebosjön. Det kommer att vara många olika scoutkårer där samtidigt som vi men vi har vår egen lägerplats, lagar vår egen mat och har vårt eget program.

Vi kommer sova i tält eller vindskydd. Det finns alltid någon vuxen i närheten av scouterna.

Vi hjälps åt med alla sysslor. Det kan vara att hugga ved, hämta mat i förrådet, diska och bygga. Maten lagar vi gemensamt över eld.

Anmälan

Alla ska anmäla sig via formuläret på vår hemsida. Det går inte att anmäla sig på något annat sätt. Även dagbesökare ska anmäla sig (så vi kan beställa rätta antal portioner mat).

Sista anmälningsdagen är 30 april! Anmälningssidan kommer att öppnas 1 mars.

Föräldrar

Om någon förälder eller annan vill vara med på lägret en eller flera dagar så är ni välkomna! Prata med oss så snart som möjligt. Ni anmäler er på vår hemsida, precis som scouterna ska göra.

Avgift

Det kostar 150 kr per dag att vara med. Då ingår all mat, övernattning och alla aktiviteter. Om du besöker lägret en dag och vill ha mat kostar det 100 kr. Ledare betalar lite andra priser.

När du anmäler dig kommer din lägeravgift att visas i anmälningsformuläret. Betala in den summan så fort som möjligt, dock senast 30 maj, till kårens bankgiro som du hittar längst ner på denna sida. Glöm inte att skriva namnet på den avgiften avser!

Mer information läggs ut allteftersom, håll ögonen öppna!