Kalendarium

Du kan sortera fram de händelser du är intresserad av genom att välja lämplig KATEGORI.

Det är tyvärr en del tekniska problem med sidan ibland. Testa att ladda om sidan om du får ett felmeddelande.

sön
Ljunits Scoutkår Regionläger i Sjöröd
Jul 29 – Aug 4 heldag

Hela kåren är med på Regionläger vid Gyllebosjön. Spårarna stannar inte hela veckan, de Spårare som i och med lägret blir Upptäckare samt de som är Upptäckare och Äventyrare är med hela veckan.

Kolla länken:

Sommarläger 2018 @ Sjöröd
Jul 29 – Aug 4 heldag

Årets sommarläger är något alldeles speciellt! Det är ett REGIONSLÄGER och man gissar att det kommer 5000-10 000 deltagare! Självklart är vi en av alla kårer som ska leva riktigt scoutliv en hel vecka!

Spårarnas läger kommer att vara 4 dagar och kostar 900 kr.

För äldre scouter kostar det 1500 kr för hela veckan.

Mer information kommer att läggas ut på vår hemsida allteftersom, så kom ihåg att kolla in den då och då!

Håll dig uppdaterad! Länk till lägerinformation hos Scouterna (öppnas i nytt fönster).

Länk till interaktiv karta på nätet Tips: Klicka på flaggan vid infarten och välj sedan ”Get directions to here”. Då får du en personlig vägbeskrivning från din hemort till Sjöröd.