Familjescouting 2018

VÄLKOMNA PÅ FAMILJESCOUTING med Ljunits Scoutkår

Familjescouting är ett sätt att möta nya kompisar och uppleva äventyr. Genom Familjescouting får barn under sju år tillsammans med en eller flera vuxna på ett roligt och lekfullt sätt möta scouting.

Barn och vuxen deltar tillsammans i verksamheten och aktiviteterna som de får vara med på passar både stor och liten. Den som deltar tillsammans med barnet kan vara en förälder, en mor- eller farförälder, släkting, vän till familjen eller en annan person som barnet känner sig tryggt med. Det kan också vara så att det är fler barn per vuxen eller flera vuxna per barn.

Familjescouting vänder sig till:

Barn under sju år som deltar tillsammans med vuxen.
Vuxen som deltar tillsammans med barn under sju år.

Vi träffas ett par gånger per termin och utgår från Snårestad Byahus där Ljunits scoutkår har sin scoutlokal. Var klädd efter väder och ha med dricka.

9/9 10-13 Snårestad Byahus Gemensam start med hela Ljunits Scoutkår

14/10 10-12 Snårestad Byahus

18/11 10-12 Snårestad Byahus

9/12 10-12 Snårestad Byahus terminsavslutning med julpyssel och eldmys

Har ni frågor så bara hör av er!

Ledare:

Sara Dahl 0708-27 75 25 saradahl38@gmail.com