Spårarna 7-9 år

I Scouterna är det roligt bus utomhus som gäller. Du kan börja som spårarscout när du börjar ettan,  och var beredd på äventyr redan från första dagen.

alder-sparareI Scouterna får du nya kompisar som precis som du tycker att det är superskoj att vara utomhus.

Dina ledare är Johan F, och Andreas. Vi får ochså hjälp av Rasmus som är Utmanarscout som vill lära sig mer om hur man blir en bra ledare.

Tips! Du kan enkelt få Spårarnas program direkt till din egen digitala kalender genom att välja ”Prenumerera på kategorin” längst ner.

Program för Spårarna

Mar
ons
Kårstämma 2018 @ Byahuset i Snårestad
Mar 14 kl. 18:30 – 20:00
Kårstämma 2018 @ Byahuset i Snårestad

Alla scouter och andra intresserade (föräldrar, syskon, andra vuxna etc) är välkomna till vår kårstämma (årsmöte).

Är du medlem i Scouterna har du dessutom möjlighet att påverka våra beslut eftersom du då har rösträtt. Är du inte medlem är ett tips att bli det genom att betala medlemsavgiften i god tid innan kårstämman. Vill du inte det är du välkommen ändå, men du får inte delta i besluten.

Om du vill ta demokratimärket är det obligatoriskt att vara med på en kårstämma.

Kallelse med dagordning kommer att skickas med e-post strax innan kårstämman.

lör
Kretstävling @ Köpingebro
Apr 14 kl. 09:00 – 16:00

Boka in dagen! Tiderna är preliminära än så länge.

sön
Sommarläger 2018 @ Sjöröd
Jul 29 – Aug 4 heldag

Årets sommarläger är något alldeles speciellt! Det är ett REGIONSLÄGER och man gissar att det kommer 5000-10 000 deltagare! Självklart är vi en av alla kårer som ska leva riktigt scoutliv en hel vecka!

Spårarnas läger kommer att vara 4 dagar och kostar 900 kr.

För äldre scouter kostar det 1500 kr för hela veckan.

Mer information kommer att läggas ut på vår hemsida allteftersom, så kom ihåg att kolla in den då och då!

Håll dig uppdaterad! Länk till lägerinformation hos Scouterna (öppnas i nytt fönster).

Länk till interaktiv karta på nätet Tips: Klicka på flaggan vid infarten och välj sedan ”Get directions to here”. Då får du en personlig vägbeskrivning från din hemort till Sjöröd.