Äventyrarna 12-14 år

I Scouterna är det äventyr från första dagen. Du blir Äventyrare hösten det år du blir tolv. Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som äventyrare direkt.

alder-aventyrareI din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

Räkna med utmaningar som gör att du verkligen utvecklas!

Din ledare är Gunilla och Eva.

Tips! Du kan enkelt få Äventyrarnas program direkt till din egen digitala kalender genom att välja ”Prenumerera på kategorin” längst ner

Program för Äventyrarna

Mar
ons
Kårstämma 2018 @ Byahuset i Snårestad
Mar 14 kl. 18:30 – 20:00
Kårstämma 2018 @ Byahuset i Snårestad

Alla scouter och andra intresserade (föräldrar, syskon, andra vuxna etc) är välkomna till vår kårstämma (årsmöte).

Är du medlem i Scouterna har du dessutom möjlighet att påverka våra beslut eftersom du då har rösträtt. Är du inte medlem är ett tips att bli det genom att betala medlemsavgiften i god tid innan kårstämman. Vill du inte det är du välkommen ändå, men du får inte delta i besluten.

Om du vill ta demokratimärket är det obligatoriskt att vara med på en kårstämma.

Kallelse med dagordning kommer att skickas med e-post strax innan kårstämman.

lör
Kretstävling @ Köpingebro
Apr 14 kl. 09:00 – 16:00

Boka in dagen! Tiderna är preliminära än så länge.

sön
Sommarläger 2018 @ Sjöröd
Jul 29 – Aug 4 heldag

Årets sommarläger är något alldeles speciellt! Det är ett REGIONSLÄGER och man gissar att det kommer 5000-10 000 deltagare! Självklart är vi en av alla kårer som ska leva riktigt scoutliv en hel vecka!

Spårarnas läger kommer att vara 4 dagar och kostar 900 kr.

För äldre scouter kostar det 1500 kr för hela veckan.

Mer information kommer att läggas ut på vår hemsida allteftersom, så kom ihåg att kolla in den då och då!

Håll dig uppdaterad! Länk till lägerinformation hos Scouterna (öppnas i nytt fönster).

Länk till interaktiv karta på nätet Tips: Klicka på flaggan vid infarten och välj sedan ”Get directions to here”. Då får du en personlig vägbeskrivning från din hemort till Sjöröd.

E-postadressen publiceras inte.